A Dyke's tale

I dag så jeg på noen stiler jeg skrev på ungdomsskolen. Det var ganske festlig, for læreren som hadde rettet meg hadde masse å/og-feil og kommafeil. Hun hadde også rettet feil på prøven min, og lagt til kommaer der det absolutt ikke skulle være. Jeg fikk sekser på prøven, men det skulle bare mangle med en norsklærer som ikke kan norsk rettskriving!

I dag introduserer jeg dagens skjorte, og det er min favoritt.

Ganske skeiv. Uu, liker tåsene som kom med.

I dag har jeg spilt WoW for første gang, og funnet ut at det faktisk er sinnsykt moro! Da har jeg eliminert en fordom til! Veldig bra.

Eksen min holder på å gjøre meg sjalu med at hun har to lyssabeler fra Star Wars og Star Wars-sengetøy med Darth Vader på puta. Det funker. Jeg elsker Star Wars. Hun har herved tidenes sjekkereplikk.
Forresten, jeg lurte på en ting. Hvis det er noen som leser dette i det hele tatt, er det vanlig å ha sex med eksen? Litt sånn friends with benefits fordi det var så bra? Hvor vanlig er dette blant heterofile? Jeg får inntrykk av at det er veldig vanlig for skeive, men kanskje det har noe å gjøre med at jenter gjerne forblir veldig gode venner også etter et brudd..?

Nok prat, her er dagens heite over 40, og kanskje den ultimate, nemlig Sarah Palin!!!


Definitivt en ekte Mrs. Robinson denne dama, ja. Og mye heitere enn pornoversjonen (ja, selvfølgelig har jeg Who's Nailin' Palin på PC'en, hva tror du?!)
Ei jeg skulle ønske jeg kunne ha med her er Jo Frost, men hun er kun 38..:( Det er noe med disse strenge kvinnene med briller og drakt... Jeg er chubby-chaser, og Jo Frost er perfekt...

Noe som er rart, som jeg har lagt merke til, er at alle (de fleste) lesber har noen ting til felles. Noe alle, uavhengig av hverandre, har oppdaget. Her skal jeg også introdusere noen av disse fellesnevnerne.

Først ut er dronning Ellen DeGeneres.

object width="425" height="344">


Å, en ting til jeg kan ha med, dagens snus. Jeg er storforbruker av snus, oftest porsjon, men jeg liker å veksle litt.
Dagens snus er den jeg pleier å ha oftest, nemlig General White Portion

Se, så pent. Her ligger de pene, hvite posene ordnet i sirkel. De hvite posene renner mindre enn de vanlige, derfor liker jeg dem veldig godt. Det negative er at de er litt "hardere", så man får litt vondt i flippen under overleppa etter hvert, men det gjør man jo ikke hvis man har snust ei stund. Denne snusen lukter godt (den lukter fortsatt snus), i motsetning til mange andre. Anbefales. :)

2 kommentarer

Nina Tallulah Tangen

20.des.2009 kl.19:39

Spennende blogg :)

NorahWenche

20.des.2009 kl.20:30

Yo Lotte! Hva synes du om Nigella Lawson? :)

Skriv en ny kommentar

lotuspus

lotuspus

18, Mandal

Jeg er en stor mandalitt som har bosatt seg i bygda, og trives i grunnen med det. Er 18 år, og driver mye med politikk og musikk og slikt. Jeg er glad i mat og kvinnfolk, men jeg er ikke så enkel som jeg kan virke.

Kategorier

Arkiv

hits