The tale lingers on

I dag ble jeg ferdig med broderiet mitt! Jeg satt til ca. 5 i natt og sydde (?), og gjorde det akkurat ferdig. Sånn her ble det:Ja, det ble litt rart der med skjegget og sånt, men sånn ble det. Jeg gidder ikke å ta noe opp i hvert fall.

Så til dagens skjorte. Denne kjøpte jeg på Fretex Unika i Oslo. Den er ganske fin. Her med mitt morratryne (ja, jeg vet at det er sent, men som sagt, jeg var oppe til 5 og sydde!)


Det er altså en svart- og hvit-rutete skjorte. Enkelt og genialt.

Gud, jeg begynner å bli femme. Det er fordi jeg sparer håret mitt for å lage dreads. Det gleder jeg meg til.


Dagens heite over 40 kommer på et tips fra Norah/Wenche (http://hjernepromp.blogspot.com), og det er Nigella Lawson. Sånn her ser hun ut:


Damn! Dama er 49 år! Hun er en britisk TV-kokk, journalist og forfatter. Bra tips, Wenche!

Et tema for i dag er negler. Jeg hater å ha lange negler, men allikevel har jeg det nå (relativt). Grunn: søstra mi stjal negleklipperen min sist gang hun var hjemme. Jeg kan ikke klippe neglene mine med neglesaks, det er det ekleste jeg vet. Dette er jo selvfølgelig også en lesbegreie. Du ser ganske få lesber med lange negler, og det er det en grunn til! Du har kanskje hørt vitsen; "Hva kaller man en lesbe med lange negler? Svar: singel". Jepp. Det er jeg jo, men jeg liker det ikke noe bedre av den grunn. Når jeg skriver på tastaturet, er det neglene og ikke fingertuppene som er nær tastene først. Det er feil. I dag må jeg klippe dem, uansett om jeg må bruke tåneglklipperen (usj).

Okay, videre til en ting som lesber har til felles.
Melissa Etheridge! Alle lesber med respekt for seg selv har i hvert fall én cd av Melissa Etheridge i samlingen sin. Det tør jeg påstå. Her er en av hennes mest kjente sanger, Refugee.


Melissa Etheridge er også kjent for sin kamp mot brystkreften, og hun har selv hatt det og overlevd. Hun er gift med Tammy Lynn Michaels.

Dagens snus er 02. Den finnes kun på Narvesen (og kanskje Seven Eleven?)
Den ser sånn her ut:


02 er, som du ser, sterk. Den vanlige heter, ikke overraskende, 01. Denne snusen er litt annerledes enn de andre, fordi den er lengre og smalere. Det vil si at det ikke er så tydelig at du snuser når du bruker denne. Det står på den at den ikke renner, men alvorlig talt, det gjør all snus. Den renner ikke så fort, og det er positivt. Det negative med denne snusen er lukten. Den lukter litt surt, litt ubehagelig. Men den er god så fort du har fått den under leppa! Den er selvfølgelig litt dyrere, da den bare selges hos Narvesen, og de tar 69 kr for all snus. Den anbefales allikevel. Det er god plass i lokket.

3 kommentarer

NorahWenche

22.des.2009 kl.01:56

Jeg veet, hun er herlig! Elegant og vakker dame med kokkeskills. Damn.

Skal sjekke ut Melissa Etheridge, ble se nysgjerrig. :)

Og fint broderi!

Marius

22.des.2009 kl.11:27

flink du er til å brodere og kul skjorte! God jul! Blogges!

Marius

NorahWenche

07.jan.2010 kl.20:57

Jeg har hørt på greatest hits albumet hennes på spotify i hele dag. Hun er akkurat hva jeg trenger nå. Kjøper det på itunes nå faktisk. :)

Skriv en ny kommentar

lotuspus

lotuspus

18, Mandal

Jeg er en stor mandalitt som har bosatt seg i bygda, og trives i grunnen med det. Er 18 år, og driver mye med politikk og musikk og slikt. Jeg er glad i mat og kvinnfolk, men jeg er ikke så enkel som jeg kan virke.

Kategorier

Arkiv

hits