She's got the look

I dag blir det dessverre ingen "dagens skjorte", da jeg er på besøk hos mine besteforeldre når jeg skriver dette.

Men, det betyr jo bare at vi desto raskere kan komme til dagens heite over 40! I går var det finale i mitt favoritt-realityshow, Modelljakten 35+, og i denne bloggposten hedres 3. plassen, som var hun jeg heiet på, LeeAnne Locken!


Denne dama er 41 år. Se på det kjevepartiet! Ja, jeg er muligens sær som fokuserer på det på et slikt bilde...

Og dagens ting som lesber har felles er, ganske selvfølgelig: The L Word! Ja, jeg er klar over at det er noen som ikke liker det fordi det ikke er så realistisk, men vet du hva, det er hett!
Det er selvfølgelig ikke bare skeivinger som ser på The L Word, det er det mange streite jenter og gutter som gjør også. Det er en fin serie.

Dagens snus er en jeg bruker mye, nemlig vanlig General porsjon.


Denne er veldig god, men renner litt raskere enn de to tidligere.


I dag så jeg Silence of the Lambs med Merita (http://meritabenedikte.blogg.no). Jeg ELSKER den filmen. Anthony Hopkins er en genial skuespiller, og det samme er Jody Foster. Det er noen uforglemmelige sitater i den filmen, blant annet "it rubs the lotion on its skin, or else it gets the hose again" og "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti". Helt fantastisk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lotuspus

lotuspus

18, Mandal

Jeg er en stor mandalitt som har bosatt seg i bygda, og trives i grunnen med det. Er 18 år, og driver mye med politikk og musikk og slikt. Jeg er glad i mat og kvinnfolk, men jeg er ikke så enkel som jeg kan virke.

Kategorier

Arkiv

hits