Masse løst, lite fast

Da var det på tide med nytt innlegg, gitt! Ei stund sida jeg har skrevet nå, har ikke hatt så mye å si. Vet ikke om jeg har det nå heller, men det er jo så. 

Her kommer i hvert fall dagens skjorte, min wannabe-flanellskjorte. Den er stor og deilig, og gjør meg til skikkelig traktorlesbe, slik som på bildet. (Beklager selvfølgelig alt som kan oppfattes som snikreklamering og oppfordring til inntak av alkohol:P)

 

Dagens heite over 40 er ei man ikke kan ha unngått å legge merke til hvis man er glad i Marvel-filmer, nemlig Famke Janssen (44) som spiller Jean Grey/Phoenix i X-men-filmene.Så det så. Jeg elsker X-men. Jeg tror Wolverine er min favorittsuperhelt (for man regner ikke jedi knights og sith lords som superhelter!)

 

En ting som jeg har blitt fortalt er noe lesber har felles, er en form for regulert kosthold, ofte vegetarisme. Det virker rett og slett som om flere lesber enn andre er veggiser. Her, som så ofte ellers, passer jeg med generaliseringen. Jeg er sjøl veggis. Det fører selvfølgelig til spørsmålene: er idealisme legningsbestemt? Er legning idealismebestemt? Moro.

 

Dagens snus er en jeg har blitt veldig glad i. Den smaker og lukter godt, varer lenge før den renner, er litt sterk, og er rett og slett veldig pen! Svarte poser er penest. Dagens snus er Nick & Johnny Black: Nomnomnom

Én kommentar

Frode

16.feb.2010 kl.00:56

"Tror kanskje du har misforstått meningen med dette diktet... Diktet er komplett ironisk, og Bjørneboe gjør narr av menneskene som velger minste motstands vei til tross for sine overbevisninger. Han fremmer tanker om motstand mot majoriteten og maktpersoner, uansett hvor mye man har å tape. Bjørneboe hatet den feigheten som beskriver en person som følger disse "budene", og han hatet slike påbud og regler generelt."

Jeg er glad du modererer deg med "kanskje". Jeg tror kanskje du har misforstått blogginnlegget.

Diktet til Bjørneboe er blottet for ironi. Det er åpenbart at han mener at det er feil at det er slik som det står i diktet, men enten han vil det eller ikke - så er det slik det er. Det er nok nettopp grunnen til hans frustrasjon som gav ham inspirasjon til å skrive det og. Jeg synes, sikkert like mye som Bjørneboe, at dette diktet beskriver helt perfekt den sosiale stigen alle karrieremennesker (og øvrige BI-studenter) klatrer - men istedet for å skrive "å fy faen, Bjørneboe er så jævelig KUL, når han skriver et så irooonisk dikt lzm" så sier jeg meg enig med ham, da alt han gjør er å bekrefte fakta.

Skriv en ny kommentar

lotuspus

lotuspus

18, Mandal

Jeg er en stor mandalitt som har bosatt seg i bygda, og trives i grunnen med det. Er 18 år, og driver mye med politikk og musikk og slikt. Jeg er glad i mat og kvinnfolk, men jeg er ikke så enkel som jeg kan virke.

Kategorier

Arkiv

hits